Intresseanmälan för vikariat inom barn och utbildning

JavaScript är inte aktiverat i din webbläsare!
För att e-tjänsten ska fungera korrekt behöver du aktivera JavaScript.

Information om hur du aktiverar JavaScript kan du få genom att söka i hjälpfunktionen i din webbläsare eller söka på webben.

Här kan du som är intresserad av att arbeta som vikarie inom förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning eller SFI lämna din ansökan.

För att börja arbeta inom förskola, skola fritidshem och annan pedagogisk verksamhet, krävs att personen visar ett utdrag ur belastningsregistret. Utdraget är giltigt i ett år och beställs hos Rikspolisstyrelsen www.polisen.se.

Den som inte visat utdrag ur belastningsregistret får inte anställas, anlitas eller tas emot i verksamheten. Vi ber dig därför att beställa ett utdrag i samband med att du lämnar intresseanmälan för vikariat hos oss.

Vi ser gärna att du har andra handlingar, exempelvis betyg och/eller examensbevis tillgängliga digitalt inför ansökan. Längre fram i tjänsten kan du bifoga dessa.

Val av inloggning

Välj inloggning nedan. För att du ska kunna följa ditt/dina ärenden och se status på ”Mina sidor” måste du logga in med e-legitimation. Då fylls även dina personuppgifter i automatiskt.