Skövde kommun
541 83 Skövde

Intresseanmälan för arbete i Skövde kommun

Välkommen med din intresseanmälan

Vad roligt att du är intresserad av att jobba inom Skövde kommun. Vår kommun växer och vi har ett stort behov av nya medarbetare inom många olika yrkesområden framöver. Här är du välkommen att lämna din intresseanmälan och beskriva vilka områden du är intresserad av att arbeta inom. Vi kan då kontakta dig om vi skulle behöva timanställda vikarier med kort varsel. Men det kan också innebära att vi kan kontakta dig om vi ser att din profil kan vara intressant för en längre anställning som annonserar ut. Vi bevakar intresseanmälningarna löpande och de är giltiga i sex månader, därefter måste du skicka in en ny anmälan.

Om du är intresserad av något av våra lediga jobb som vi annonserar ut löpande är du välkommen att söka dem via vår webbplats lediga jobb. Du är alltså inte direktkvalificerad som kandidat till en utannonserad tjänst om du har skickat in en intresseanmälan här.

Vill du lämna en intresseanmälan för att arbeta inom vården som sjuksköterska eller undersköterska eller inom skolan med pedagogiskt arbete? Då ska du använda någon av dessa tjänster:
Lämna intresseanmälan som sjuksköterska och omvårdnadspersonal
Lämna intresseanmälan som pedagog inom skolan

Vill du lämna en intresseanmälan för övriga yrkesområden i kommunen är du välkommen att lämna din anmälan här. Välj hur du vill logga in nedan.

Val av inloggning

Välj inloggning nedan. För att du ska kunna följa ditt/dina ärenden och se status på ”Mina sidor” måste du logga in med e-legitimation. Då fylls även dina personuppgifter i automatiskt.